Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja jalkapallo-otteluihin Italiassa

Tervetuloa ItalianJalkapallo.fi -sivustolle, se sopii juuri sinulle, joka haluat lippuja seuraavien joukkueiden Serie A:n, Liigacupin, Mestareiden liigan tai Eurooppaliigan otteluihin Italiassa: AC Milan, Inter Milan, Juventus, AS Roma, SS Lazio ja Fiorentina. Voit varata liput ennen matkaanlähtöä! Nauti mahtavasta jalkapallosta!

  • Yli 3,3 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tyytyväiset asiakkaat

Ekskursio: Colosseum & Roman Forum & Palantinus-kukkula 23.4.19

"Ostimme Ohita jonot -liput sisältäen audio-opastuksen Colosseumille. Colosseumilla oli järjetön määrä ihmisiä, heikot opasteet lipputoimistolle ja paljon kaikenlaisia kaupustelijoita sekä tietysti opastettujen kierrosten tyrkyttäjiä. Löysimme oikean lippukassoille johtavan jonon, jossa jouduimme jonottamaan ehkä n. tunnin verran. Lippukassalta saimme ajan, jolloin meidän tulee olla Colosseumin ohita jonot -sisäänkäynnillä. Oli pienoinen pettymys, että meille määrätty aika oli vasta parin tunnin päästä. Ei kuitenkaan hätää, koska pystyimme odotellessa käymään Foro Romanolla ja Palantinus-kukkulalla. Pari tuntia riitti siihen oikein mainiosti. Siirryttyämme Colosseumille saimme audio-ohjausvehkeet, joiden antama tieto syvensi kokemusta. Kaikki meni nappiin. Henkilökohtaisesti tykkäsin enemmän Roman Forum & Palantinus-kukkulan kierroksesta, koska Colosseum kaikessa mahtavuudessaan tarjosi melko vähän nähtävää ja vierailijoita oli niin paljon, että kaikki väylät oli tukossa ja kuvien ottaminenkin oli hieman vaikeaa. Liput tarjosivat kuitenkin kaiken sen, mitä osasimme odottaa. Suurin yllätys oli se, ettei lippukassalta voinut kävellä suoran Colosseumille, vaan Ohita jonot -lipuille määrätään sisäänpääsyaika. En tiedä onko tilanne sama, jos on varhain aamulla liikkeellä."

Teemu per, 26 huh 2019

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Ticmate Charity

Colosseum

Rooman Colosseum on uskomaton paikka. Colosseumilla on paljon koettavaa ja sen historia on värikäs. Täältä löydät matkaasi helpottavat jonon ohi -liput mikäli haluat vierailla Colosseumilla omaan tahtiin, tai mitä jos kokeilisit yhtä monista opastetuista kierroksistamme? Meiltä myös suositut yhdistelmäliput, joilla näet sekä Colosseumin että Vatikaanin!