Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätietoja ItalianJalkapallo.fi

ItalianJalkapallo.fi on ruotsalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on toimipaikat Ruotsissa, Saksassa ja Barcelonassa sekä asiakaspalvelupiste Lontoossa. Tarkoituksenamme on auttaa juuri sinua, joka pidät jalkapallosta, helposti, viisaasti ja turvallisesti löytämään tietoa ja varaamaan jalkapallolippuja mahtaviin otteluihin Italiassa. Hyvien sopimustemme ja suhteidemme ansiosta Italiassa voimme aina tarjota hyvät paikat juuri siinä katsomolohkossa, josta haluat varata paikan/paikat. Emme koskaan tarjoa yksittäisiä hajapaikkoja ja hintamme ovat reiluja ja vertailukelpoisia. Lippuja myös nk. Suuriin otteluihin, jotka yleensä myydään loppuun nopeasti. Asiakkaanamme voit turvallisesti ostaa lippusi ja varmistua siitä, että jalkapalloelämyksesi on juuri sellainen kuin olet kuvitellut ja toivonut.

Liiketoiminta, jota ohjaavat intohimo ja aitokiinnostus

Mies ItalianJalkapallo.fi –sivuston takana, Marcus Moeschlin on aidosti kiinnostunut jalkapallosta, musikaaleista, konserteista, nähtävyyksistä sekä muista tapahtumista. Jo 18-vuotiaana hän järjesti ryhmämatkoja eri puolilla Ruotsia oleviin rockkonsertteihin. Hänen uransa on aina keskittynyt tarjoamaan ihmisille mahtavia tapahtumia ja kansainvälisiä elämyksiä kilpailukykyiseen hintaan, eikä vähiten silloin kun Marcus omisti Box Officen Ruotsissa. Marcus on myös mukana siinä vain kourallisessa digitaalisen alan uranuurtajia, jotka olivat mukana tapahtumatoiminnassa, sillä jo niinkin aikaisin kuin 1990 hän auttoi luomaan ainutlaatuisen Global Tickets –verkoston, jossa kansainvälistä lippukauppaa käytiin peräti 22 maassa elektronisesti. Vuonna 1990 muut kilpailijat käyttivät edelleen faksia, teleksiä ja puhelimia. Tästä uraauurtavasta työstä Global Tickets vastaanotti parhaasta vienti-ideastaan "The Queen´s Award" –palkinnon vuonna 1992.

Kööpenhaminassa sijaitsevassa Tanskan toimipisteessä työskentelevät Kim Harbers, Lene Aagesen ja Camilla Bidstrup. Kaikilla kolmella on Marcuksen tavoin syvä innostus kaikenlaisiin tapahtumiin kaikkialla maailmassa, erityisesti musikaaleihin ja urheilutapahtumiin.

Lyhyesti sanottuna ItalianJalkapallo.fi –sivuston takana on runsaasti kokemusta ja toimipaikat Ruotsissa, Saksassa ja Barcelonassa sekä asiakaspalvelupiste Lontoossa. Tämä kaikki tekee ItalianJalkapallo.fi -sivustosta paikallisen toimijan.

ItalianJalkapallo.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin emoyritys Ticmate on perustettu vasta vuonna 2006, mutta se on jatkanut kasvuaan vuosittain. Ticmaten tavoitteena onkin olla kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin ja tapahtumamatkojen johtava toimija Euroopassa. Osana tätä strategiaa on jo esitelty Ticmaten ensimmäinen musikaalisivusto LondonMusikaler.se. Löydät tänään LondonMusikaler.se –sivuston 17 eri kielellä palvellen yli 40:ä maata, niiden joukossa LontoonMusikaalit.fi. ItalianJalkapallo.fi on Ticmaten neljäs jalkapallosivusto. Vuosina 2009 ja 2010 Ticmate esitteli jalkapallosivustonsa: LontoonJalkapallo, BarcelonaJalkapallo ja MadridJalkapallo.
Ticmate AB:n hallituksessa istuvat toimitusjohtaja Marcus Moeschlin sekä Ole Oftedal ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on pitkä kokemus yritysjohtajina ja hallituksen jäseninä niin kauppa-, matka- kuin media-alankin yrityksissä.