Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaus

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa tilata liput on tehdä varaus websivullamme. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme (henkilökunta puhuu englantia): +358 9 4272 0899, mutta sinun on silti tehtävä varaus websivulla. Voit lähettää kysymyksesi myös yhteydenottolomakkeella, jonka löydät tältä sivulta, niin vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Yleensä et voi vaihtaa tai perua jalkapallo-ottelulippujasi Italiassa, kuten olemme varauksen alkuvaiheessa sinua informoineet. Varauksen suorittamalla hyväksyt nämä ehdot.

Jos et voi käyttää lippujasi, teemme parhaamme YRITTÄESSÄMME auttaa sinua myymään ne edelleen. On tärkeää ymmärtää, ettemme voi taata mitään. Jos sinun on peruttava varauksesi, lähetä meille sähköpostitse yhteydenottolomakettamme käyttäen varausnumerosi, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua joko vaihtamaan tai myymään ne edelleen.

Jos lippusi myydään uudelleen, tarvitsemme vahvistuksen Italiasta sekä hyvityslaskelman ennen kuin voimme hyvittää sinua. Tämä vie yleensä jopa 1-2 viikkoa ottelun jälkeen ennen kuin tiedämme, myytiinkö lippusi vai ei. Ymmärrämme, ettei tämä menettely ole sinulle mieleen, mutta valitettavasti näin meidän on meneteltävä eikä muuta tapaa ole. Sinun on myös hyvä tietää, ett JOS saamme lippusi myydyksi uuelleen, jalkapalloseura ja edustajamme veloittavat peruutusmaksun!

Peruutusturva

ItalianJalkapallo.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 10% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
ItalianJalkapallo.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stokcholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Italiassa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

ItalianJalkapallo.fi powered by Ticmate

ItalianJalkapallo.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori