Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Juventus FC

Juventus FC:n, ​​eli La Vecchia Signoran (‘Vanha rouvan’), perustivat Torinon Massimo D’Azeglio lyceumin opiskelijat vuonna 1897. Ensimmäisinä vuosina joukkue pelasi pinkki-mustissa paidoissa, mutta vaihtovat sitten ikoniseen musta-valkoiseen peliasuun brittijoukkue Notts Countyn inspiroimana.

Juventus on Italian menestynein joukkue, ja se voitti kaudella 2013/14 30. liigatittelin. Näin se sai kunnian käyttää kolmea tähteä oheistuotteissaan - yksi tähti symboloi jokaista 10 kpl liigamestaruuksia. Itseasiassa Juventuksen kahmiessa viimeisimmän mestaruutensa viime kaudella, mestaruuksien määrä on jo 33. "Juventinot" tosin saattavat kertoa, että bianconerit ovat voittaneet jo 35 titteliä. Juventus on kyllä voittanut 35 mestaruutta vuosien saatossa, mutta kaksi mestaruutta mitätöitiin (kausilta 2004-05 ja 2005-06) Calciopoli-skandaalin takia.
Kaiken kaikkiaan viisi joukkuetta sotkeentui skandaaliin vuonna 2006 (Milan, Fiorentina, Reggina, Lazio ja Juventus), ja Interkin todettiin asianosaiseksi seuraavien vuosien aikana. Neljä joukkuetta joutui aloittamaan seuraavan kautensa pistevähennykien kera, ja Juventus tiputettiin Serie B:n.

Kun Juventus lopulta palasi Italian jalkapallon huipulle, Milanon joukkueet olivat kasvaneet suuremmiksi, kovemmiksi ja rikkaammiksi kuin "Vanha rouva". Juventus joutui taistelemaan näiden joukkueiden varjossa, eikä se käyttänyt energiaansa otteluihin Euroopassa tai muualla maailmalla. Monen synkän vuoden jälkeen Agnellin perheen jäsen palasi seuran johtoon, ja Bianconerin onni kääntyi. Tämän jälkeen Juventus on voittanut uskomattomat 6 mestaruutta putkeen, ja edennyt Mestarien liigan finaaliin kaksi kertaa kolmen vuoden aikana (häviten tosin molemmat).

Tärkein menestystekijä tällä Juventuksen uudella aikakaudella on ollut sen kyky kasvattaa uusia pelaajia ja saada vanhempiin pelaajiin uutta puhtia. Joukkue on varmistanut itselleen pelaajia ilman siirtomaksuja, kuten Barzaglin, Pirlon, Evran, Dani Alvesin, ja Pogban, sekä hankkinut edullisesti Vidalin ja Tévezin, jotka merkitsivät parasta mahdollista starttia uudelle aikakaudelle. Pogban myyminen takaisin Unitedille ennätykselliseen 105 miljoonan euron hintaan auttoi seuran rakentamisessa nykyiseen loistoonsa pelaajien kuten Dybalan, Higuaínin, Mandzukicin ja Douglas Costan avulla.

Juventus on pelannut kolmella eri areenalla 2000-luvulla. Stadio Delle Alpi päätettiin sulkea, joten odottaessaan uuden stadionin valmistumista joukkue pelasi jonkin aikaa Torinon olympiastadionilla.

Vuonna 2011 otettiiin käyttöön Juventus Stadium (nykyisin Allianz Stadium). Stadion state-of-the-art areena poikkeuksellisen hyvällä akustiikalla varustettuna. Juventus on Italian ainut joukkue, joka omistaa stadioninsa, ja stadion on myös liigan ainut, joka vetää katsomon täyteen jokaisen kotipelin aikana.

Jos päätät lähteä katsomaan Juve-matsia Allianz-stadionille, luvassa on takuulla maailmanluokan jalkapalloilun lisäksi ainutlaatuinen tunnelma ja unohtumaton kokemus. 

Ticmate Charity

Juventus FC

Täältä löydät Juventuksen kausiohjelman Torinon Allianz Stadium. Me myymme lippuja kaikkiin alla oleviin Serie A:n, Italian cupin ja Mestareiden liigan otteluihin, joissa Juventus pelaa. Näpsäytä “LUE LISÄÄ” saadaksesi ottelusta lisätietoa tai näpsäytä, “VARAA” jos haluat varata lippuja Juventuksen otteluihin Torinon Olympiastadionilla. 

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla kategoriassa Juventus FC.