AS Roma vs Lazio
AS Roma

AS Roma vs Lazio

Stadio Olimpico

Voit ostaa liput otteluun AS Roma ja välillä Lazio. Voit tarkistaa, milloin AS Roma pelaa seuraavan kerran kotikentällä joukkuetta Stadio Olimpico vastaan Lazio

Read more about the match AS Roma vs Lazio here.

AS Roma vastaan SS Lazio. Ikuisen kaupungin kuolematon derby on epäilemättä yksi Euroopan kuumimmista paikallisotteluista.

Tämän yhden jalkapallosesongin jännittävimmän matsin, "Derby della Capitalen" juuret juontavat fasistiseen aikaan (AS Roman perusti itse Benito Mussolini). Molemmat joukkueet jakavat saman kotiareenan, Stadio Olimpicon, ja tämä tekee ottelusta yhä vain mielenkiintoisen.
Romalla ja Laziolla ei kuitenkaan ole mitään muuta yhteistä kotistadionin lisäksi: punaiseen pukeutuva Roma edustaa työväenluokkaa ja vaaleansininen Lazio ylempää luokkaa.

Näiden erilaisten taustojen takia Roman ja Lazion kamppailu ylittää jalkapallon ja nousee jopa poliittiselle tasolle, jolla kannattajat vastustavat toisiaan lukuisista syistä.
Mutta älä huoli muusta kuin, että varaat liput oikealta alueelta meidän kauttamme, istu alas ja nauti jalkapallon herättämistä tunteista: kannustuslauluista, bannereista, tifosi- eli fanikunnasta ja yleisestä kovaäänisyydestä yli 90 minuuttia kestävässä maailman suurimmassa derbyssä.

 

Ottelut 2017-18

AS Roma vs Lazio
LAU, 18 MAR 2017

Aikaisemmat valinnat

AS Roma vs Lazio, SUN, 30 HUH 2017
AS Roma vs Lazio, SUN, 08 MAR 2015
AS Roma vs Lazio, SUN, 11 TAM 2015
AS Roma vs Lazio, SUN, 22 SYY 2013
AS Roma vs Lazio, MAA, 08 HUH 2013
AS Roma vs Lazio, SUN, 04 MAA 2012
Areena
Stadio Olimpico. ItalianJalkapallo.fi

Stadio Olimpico

Areena, Stadio Olimpico Areena Areena Stadio Olimpico

Kyky
82.000

Osoite
Via Foro Italico, 00194 Roma
Katso karttaa, Stadio Olimpico Katso karttaa

Ohjeet
Katso karttaa, Stadio Olimpico

Maanalainen
Ota metrolinja A Ottavianon asemalle. Ottavianon asemalta ota bussi numero 32 ja jää pois pysäkillä, jonka nimi on Piazzale della Farnesina.

 
Ostoskori