Varausehdot

Kun varauksesi on suoritettu – vahvistettu ja maksettu, ei sitä voi muuttaa, perua eikä siitä ole mahdollista palauttaa ostosummaa. Kun varauksesi on suoritettu, suosittelemme, että tulostat siitä kopion. Lähetämme sinulle varausvahvistuksen myös sähköpostitse.

Ottelupäivä

Tarkka ottelupäivä ja kellonaika vahvistetaan 4-10 päivää ennen ottelua. Viikonloppuottelu pelataan aina joko lauantaina tai sunnuntaina, ja arkiottelu pelataan aina tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Ottelun aloitusaika vahvistetaan 4-9 päivää aikaisemmin, mutta se on yleensä klo 15-22 välillä. Voit tarkistaa sovitut päivämäärät ja aloituskellonajat kunkin seuran omilta websivuilta. Suunnittele näiden mukaisesti, sillä EMME missään olosuhteissa palauta tai peru YHTÄÄN lippua Italiassa pelattaviin peleihin. Emme ota sinuun yhteyttä vahvistaaksemme päivämäärän ja kellonajan, mutta teemme parhaamme ilmoittaaksemme vahvistetun päivämäärän ja kellonajan sivustollamme välittömästi sen saatuamme.

Istumapaikat

Jotta ottelukokemuksesta tulisi mahdollisimman nautittava, sinun istumapaikkasi sijaitsee kotijoukkueen kannattajien joukossa tai stadionin neutraalilla alueella. Pyydämme, ettet pukeutuisi minkään joukkueen tunnusväreihin, mukaan lukien paidat, huivit jne. Älä myöskään äänekkäästi kannata vierasjoukkuetta. Katso lisätietoa UKK-osiostamme. Jos varaat enemmän kuin kolme lippua, emme voi taata, että kaikki istuvat yhdessä. On olemassa riski, että joudutte istumaan erillänne, joko kahdessa tai jopa kolmessa ryhmässä. Takaamme kuitenkin, ettet koskaan joudu istumaan aivan yksin. Jos olette erillänne, edustajamme tekee parhaansa, jotta istuisitte samassa katsomolohkossa. Emme kuitenkaan voi taata tätä.

FAQ

Suosittelemme, että luet FAQ -osiomme huolellisesti, jos sinulla on kysyttävää.

Hinnat ja varausmaksut

Sivustollamme oleviin hintoihin sisältyvät varausmaksut jalkapalloseuroille, paikallisedustajallemme ja meille. Saat lisätietoja hinnoista ja varausmaksuista FAQ -osiostamme.

Ostaessasi lippuja tästä järjestelmästä hyväksyt ja sitoudut yllä oleviin ehtoihin.

Varausehdot, ItalianJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori