Tietoa ItalianJalkapallo.fi -sivustosta

ItalianJalkapallo.fi on kotisivu, jonka tarkoituksena on tarjota kannattajille helppo ja turvallinen pääsy italialaiseen jalkapallotietouteen ja ottelulippuhin.

Tietoa AC Milanista

AC Milan pelaa Milanossa, Italiassa. Englantilainen Alfred Edwards perusti AC Milanin vuonna 1899. Vuonna 1926 valmistui joukkueen kuuluisa stadion San Siro, sen AC Milan jakaa toisen milanolaisjoukkueen, Inter Milanin kanssa. AC Milan on yksi kolmesta italialaisjoukkueesta, jolla on pelipaidassaan kolme tähteä symboloimassa joukkueen yli 10:ä Italian mestaruutta. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Gianni Rivera, Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Paolo Maldini, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Zlatan Ibrahimovic ja Carlo Ancelotti!

Tietoa Inter Milanista

Inter Milan pelaa Milanossa, Italiassa. Inter Milan perustettiin vuonna 1908 nimellä ”Football Club Internazionale Milano”. Vuonna 1926 rakennettiin kuuluisa San Siro –stadion, jonka he jakavat toisen milanolaisjoukkueen, AC Milanin kanssa. San Siro –stadionia kutsutaan myös nimellä Giuseppe Meazza Inter Milanin 1930-luvulla pelanneen kuuluisan pelaajan mukaan, joka oli Italian joukkueessa voittamassa maailmanmestaruutta vuosina 1934 ja 1938. Inter Milan on yksi kolmesta italialaisjoukkueesta, jolla on pelipaidassaan kolme tähteä symboloimassa joukkueen yli 10:ä Italian mestaruutta. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Giuseppe Meazza, Lothar Matthäus, Jürgen Klinsmann, Andreas Brehme, Ronaldo, Christian Vieri, Hernan Crespo, Luís Figo, Samuel Eto'o ja Zlatan Ibrahimovic!

Tietoa Juventuksesta

Juventus pelaa Torinossa, Italiassa. Juventus perustettiin vuonna 1897. Juventuksen stadion Delle Alpi valmistui vuonna 1990, mutta sitä uusitaan parhaillaan. Tällä välin Juventus pelaa olympiastadionilla, minkä se jakaa AC Torinon kanssa! Kun Delle Alpi -stadion on uusittu, Juventus pelaa jälleen siellä. Juventus on yksi kolmesta italialaisjoukkueesta, jolla on pelipaidassaan kolme tähteä symboloimassa joukkueen yli 10:ä Italian mestaruutta. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Dino Zoff, Michel Platini, Zinedine Zidane, Paolo Rossi ja Roberto Baggio!

Tietoa AS Romasta

AS Roma pelaa Roomassa, Italiassa. AS Roma perustettiin vuonna 1927 kun 3 roomalaista seuraa liittyi yhteen ja nimeksi otettiin AS Roma! AC Roma pelaa olympiastadionilla, joka sijaitsee Foro Italico—nimisessä kaupunginosassa Roomassa ja sen alunperin rakennutti Mussolini. Ennen Italiassa vuonna 1990 pelattuja maailmanmestaruuskisoja Stadio Olimpico uusittiin lattiasta kattoon ja sinne mahtuu tänään 80 000 kannattajaa. AC Roma jakaa olympiastadionin SS Lazion kanssa. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Bruno Conti, Roberto "Il Bomber" Pruzzo, Agostino Di Bartolomei ja tietysti Francesco Totti!

Tietoa SS Laziosta

SS Lazio pelaa Roomassa, Italiassa. SS Lazio perustettiin vuonna 1901. SS Lazio pelaa olympiastadionilla, joka sijaitsee Foro Italico—nimisessä kaupunginosassa Roomassa ja sen alunperin rakennutti Mussolini. Ennen Italiassa vuonna 1990 pelattuja maailmanmestaruuskisoja Stadio Olimpico uusittiin lattiasta kattoon ja sinne mahtuu tänään 80 000 kannattajaa. SS Lazio jakaa olympiastadionin AS Roman kanssa. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Paolo Di Canio, Marcelo Salas, Giuseppe Signori ja tietenkin Alessandro Nesta!

Tietoa Fiorentinasta

Fiorentina pelaa Firenzessä, Italiassa. Fiorentina perustettiin vuonna 1926 ja se on voittanut Italian mestaruuden kahdesti! Fiorentina pelaa Artemio Franchi –stadionilla, jossa on tilaa 47 000 kannattajalle. Monet jalkapallolegendat ovat pelanneet joukkueen riveissä, heistä mainittakoon Roberto Baggio, Gabriel Batistuta, Rui Costa, Dunga, Brian Laudrup, Nuno Gomes ja Luca Toni!

Tietoa ItalianJalkapallo.fi -sivustosta

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori